Contact informatie

De praktijk

Praktijk
Van de Kerkhof


De praktijk is elke werkdag van 8.00 – 17.00 bereikbaar, behalve van 10.30-11.00 i.v.m. ochtendoverleg en tussen 16.00-17.00 ivm het terugbellen door de assistentes. Van 12.30-13.30 hebben de assistentes lunchpauze. Op dinsdagmiddag vanaf 12 uur is de praktijk enkel voor spoed telefonisch bereikbaar. Bij vragen of problemen die echt niet kunnen wachten kunt u te allen tijde telefonisch bij ons terecht.

24/7 kunt u zelf eenvoudig online een afspraak inplannen en emailconsulten stellen. Dit doet u eenvoudig via MijnGezondheid.Net (MGN). U heeft hiervoor een DigiD nodig en een mobiele telefoon met sms-functie.

Landelijk geldende feestdagen en in de weekenden kunt u terecht bij Huisartsenpost Midden Brabant, telefoonnummer 085-536 03 00. De huisartsenpost is uitsluitend bedoeld voor zorg die echt niet kan wachten tot de volgende werkdag van uw eigen huisarts.


Spoedgevallen

Als een patiënt in een levensbedreigende situatie verkeert dan belt u het alarmnummer 112. De patiënt wordt dan voor spoedeisende hulp naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.


Huisartsenpost

Op de huisartsenpost werken alle huisartsen vanuit de regio samen. Uw dossier met belangrijke gegevens over uw voorgeschiedenis en medicatiegebruik is pas inzichtelijk als u hiervoor toestemming geeft. Ook de apotheek kan pas uw medicatie inzien als u toestemming heeft gegeven. toestemming geven kan via www.volgjezorg.nl of geef het door aan de assistente.

Als u belt met de huisartsenpost krijgt u een speciaal opgeleide doktersassistente aan de telefoon. Zij kan na het uitvragen van uw zorgvraag advies geven of zo nodig een afspraak maken op de huisartsenpost of een huisarts naar u toe sturen als u medisch gezien niet in staat bent naar de huisartsenpost toe te komen. Zonder telefonische afspraak binnenlopen is niet mogelijk. U dient altijd éérst te bellen.

Waarom eerst bellen met de Huisartsenpost?

• De doktersassistente bepaalt telefonisch welke hulp(verlener) een patiënt nodig heeft. Indien nodig wordt direct een afspraak op de Huisartsenpost of een spoedvisite gepland, een ambulance ingezet of u wordt verwezen naar de Spoedeisende Hulp. Het werkt dus veiliger én sneller dan wanneer een patiënt zonder afspraak binnen loopt.

• De Huisartsenpost werkt op afspraak. De patiënt die gebeld heeft en direct hulp nodig heeft wordt het eerst geholpen. Dit voorkomt lange wachttijden op de Huisartsenpost.

• De werkwijze van de Huisartsenpost draagt bij aan een betaalbare zorg. Als het kan krijgt een patiënt een zelfzorgadvies; als het nodig is komt een patiënt naar de HAP of komt de huisarts aan huis.

De Huisartsenpost is voor inwoners ten Noorden van Loon op Zand en is gelegen in het Tweesteden Ziekenhuis Waalwijk. Kasteellaan 2 5141 BM Waalwijk 085-536 03 00


ADRES

Koetshuislaan 607
5146 BR Waalwijk


EMAIL

info@hapvandekerkhof.nl


TELEFOONNUMMER

0416 760 300
0416 760 306 Intercollegiaal / spoed
0416 760 303 Fax


OPENINGSTIJDEN

Ma – Vrij, 08:00 – 17:00
Gesloten op zaterdag en zondag


Copyright 2021 | Ontwerp & Techniek door JRS-Webdesign